7.4.07

The Ultimate Crossover

Οκ, δεν περίμενα ότι θα μπορούσα να το κάνω ποτέ αυτό. Να συνδυάσω το Pop Japan με το αγαπημένο μου blog US TV του Tyler. To US TV (για όσους δεν γνωρίζετε) είναι ένα πολύ προσφιλές, σε όλους εμάς που παρακολουθούμε εθισμένοι αμερικάνικες σειρές, blog. Σχολιάζει, κράζει και εξυμνεί πάντα εύστοχα και πετυχήμένα. Οπότε αυτό το post του Pop Japan αφιερώνεται στον Tyler. ΧΑ!

Πως όμως γίνεται να συνδυαστούν η αμερικάνικη τηλεοπτική κουλτούρα με την ιαπωνική? Απλούστατα, όταν μία αμερικάνικη σειρά κάνει το ντεμπούτο της στην γιαπωνέζικη τηλεόραση.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση το σίριαλ "The O.C" στο οποίο έχει αναφερθεί ο Tyler ουκ ολίγες φορές, διαφημίζεται έξυπνα από το μοντέλο Yuri Ebihara, που δαγκώνει ένα κουλούρι και αναφωνεί "oishii" το οποίο σημαίνει πεντανόστιμο, και ναι ακούγεται παρόμοια με τον τίτλο του σίριαλ.



Και extra behind the scenes


Πηγή: Tv in Japan

1 σχόλιο:

dark tyler είπε...

Μα είναι τόσο υπέροχα cheesy! Όπως και η σειρά, δηλαδή. (LOL) Aύριο θα linkάρω σε αυτό το διαμάντι, δεν το συζητώ! Και τώρα πάω στο YouTube να ψάξω για περισσότερες γιαπωνέζικες διαφημίσεις... ;)