18.4.07

Οι KISS είναι μπροστά απο την εποχή τους!

Το 1977 τα μέλη του συγκροτήματος KISS άνοιξαν τις φλέβες τους και ανέμιξαν το αίμα τους με το μελάνι που προοριζόταν για το τύπωμα του πρώτου τους κόμικ που εξέδωσε η εταιρία Marvel.
Η θεωρία έλεγε ότι αν κάποια στιγμή οι KISS εγκατέλειπαν τα εγκόσμια, πολλά χρόνια αργότερα οι επιστήμονες θα μπορούσαν να τους κλωνοποιήσουν μέσα από το DNA που θα υπήρχε αποθηκευμένο στις σελίδες του κόμικ αυτού. Από ότι φαίνεται οι KISS ήταν μπροστά από την εποχή τους. Η Ιαπωνική εταιρία Ko-sin Printing, ανέπτυξε μια μέθοδο εκτύπωσης που επιτρέπει στους συγγραφείς να βάλουν ένα κομμάτι του εαυτού τους στο βιβλίο, κυριολεκτικά, χρησιμοποιώντας μελάνι που εμπεριέχει το DNA τους. Το DNA που συλλέγεται από τρίχα ή νύχι του συγγραφέα, αναμιγνύεται με ένα ειδικό μελάνι το οποίο χρησιμοποιείται κατά την εκτύπωση. Η Ko-Sin έβαλε ήδη την μέθοδο αυτή σε εφαρμογή για κάποιες αυτοβιογραφίες. Η μίξη του DNA με το μελάνι δεν επηρεάζει την ποιότητα της εκτύπωσης. Η εταιρία ισχυρίζεται πως είναι δυνατόν να απομονώσει το DNA από μια σελίδα του βιβλίου.
Ζηλεύω... το δικό μου δεν έχει DNA. Αλλά από δω και πέρα θα δίνω μια τρίχα μου σε όποιον αγοράζει το βιβλίο μου. Οι υπερτυχεροί θα παίρνουν νύχι!


Πηγή: PinkTentacle

Δεν υπάρχουν σχόλια: