13.4.07

To Midori του Maruo σε anime


O Suehiro Maruo είναι ο διασημότερος δημιουργός ero-guru manga. Η δουλεία είναι ακραία, έντονα στιλιζαρισμένη και υπέροχη με τον πιο αποτρόπαιο δυνατόν τρόπο. Ότι και να πω για αυτόν είναι λίγο. Δυστυχώς μεταφρασμένα κυκλοφορούν ελάχιστα δείγματα της δουλειάς του, αλλά με λίγο ψάξιμο μπορείτε να βρείτε πολλά fan-scans στο Internet.

To Midori (aka Mr. Arashi's Amazing Freak Show) είναι ένα απο τα πιο γνωστά του έργα.
H anime εκδοχή γυρίστηκε από τον ίδιο και τον Hiroshi Harada. Δεν ξέρω αν ποτέ θα το δούμε με subs αλλά προς το παρόν μπορείτε να πάρετε μια γεύση από YouTube στα Ιαπωνικά.

Το αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι ότι μιλάμε για ero-guru (erotic-grotesque) οπότε αν δεν είστε πάνω από 18 μπορεί να είναι τραυματική εμπειρία και εγώ δεν παίρνω τέτοια ευθύνη. Το ίδιο ισχύει για όσος έχουν αδύνατα στομάχια για το γκροτέσκο, το ακραίο, το διαστροφικό κτλ.

Εγώ σας προειδοποίησα.

Video 1/5
Δεν υπάρχει πιά. :(((

Video 2/5


Video 3/5


Video 4/5


Video 5/5


Πηγή: Same Hat! Same Hat!

3 σχόλια:

oni είπε...

Ti 8eikh cult-ia ein' touth! Egw ftaiw, pou fobomoun ta ero-guru! Proskynw! Ena syno8yleyma anwmalias pashs fysews! OLE!

Ανώνυμος είπε...

Και για τους φίλους της ταινίας, σε καλή ανάλυση θα την βρείτε ολόκληρη στο παρακάτω link...

http://isohunt.com/torrent_details/14548652/midori?tab=summary

myrto είπε...

Thanx Dante. Egw to exw, alla mporei na uparxei kai kapoios akoma pou na to thelei. An kai exw tin aisthisi oti stin akti twn thavmastwn tou ero-guru eimaste polu ligoi. (Erimos...thamnoi pernoun me tis avres tou aera...kai kanas duo paizoume me tis tapes twn vareliwn...)