6.4.07

Κινητό - σχολική κασετίνα


Αντί να κρεμάτε χαζά μπιχλιμπίδια, μικροκοσμήματα, αρκουδάκια και αναβοσβήνοντα gadgets στο κινητό σας προτιμήστε κάτι πιο χρηστικό. Η εταιρία ΚΟΚUΥΟ προτείνει ένα σετάκι που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για κάθε σύγχρονο άνθρωπο. Περιέχει τετράδιο, κόλλα και γόμα και κυκλοφορεί σε ποικιλία χρωμάτων.









Και κλασικά όπως όλα τα παιδιά σχολικής ηλικίας επιβάλλεται να κουβαλάτε μαζί σας άφθονες τσίχλες, καραμέλες, ζελεδάκια και άλλα τεριδονούχα που κάνουν τους οδοντιάτρους να φρικάρουν και εσάς να βρίζετε δυο δεκαετίες μετά αφού τα μασήσατε. Ναι είναι PEZ, τα κρεμάτε στο κινητό και έχουν το YODA. Οπότε RESPECT! Δεν ξέρω που μπορείτε να το βρείτε αλλά μπορούμε πάντα να ελπίζουμε.



Και για να σας αποτελειώσω, μπορεί αυτό να μην το κρεμάτε από το κινητό αλλά αφού είπαμε για τον master Yoda πιο πάνω, (στο κάτω κάτω δικό μου είναι το blog, ότι θέλω το κάνω και αν δεν σας αρέσει τα κουβαδάκια σας και σ' άλλη παραλία) βρήκα τι θέλω να μου φέρει η νονά μου μαζί με την λαμπάδα μου (τα παπούτσια είναι για τους φλώρους).
Πηγή: TokyoMango

Δεν υπάρχουν σχόλια: