30.3.07

Ghost in the shell + Nissan

Το manga και anime του Masamune Shirow "Ghost in the Shell" εκτός από εξαιρετικό ως ταινία έχει και μερικά από τα καλύτερα και περίπλοκα industrial designs στην ιστορία του είδους. Από τα όπλα ως τα αυτοκίνητα και από τα παρκόμετρα ως τα τηλέφωνα, είναι όλα πολύ ψαγμένα σε σχέση με το πως θα μοιάζει σε αυτό το επίπεδο ο κόσμος μας στο μέλλον.
Τώρα τα αντικείμενα αυτά, περνάνε από τις εικονικές δυο διαστάσεις στις πραγματικές τρεις. Η επόμενη ταινία GITS με τίτλο "Solid State Society" θα παρουσιάζει πραγματικά concept αυτοκίνητα της εταιρίας Nissan. Tα μοντέλα "Sport Concept" και "Infiniti Kuraza" θα οδηγούνται από βασικούς χαρακτήρες στο anime. O Shiro Nakamura, αντιπρόεδρος της Nissan, και διευθυντής του δημιουργικού της τμήματος δηλώνει: "Αυτή η επαναστατική συνεργασία έγινε δυνατή μέσω ανταλλαγών μεταξύ νεότερων αλλά και παλιότερων δημιουργικών ταλέντων και απο τις δύο εταιρίες και διαφέρει από την στρατηγική του product placement. Το ιαπωνικό animation ,αντιμετωπίζεται όλο πιο σοβαρά σαν τέχνη, χρόνο με το χρόνο, ανά τον κόσμο και τα concept αυτοκίνητά του είναι κάτι παραπάνω από υψηλής ποιότητας, είναι υπέροχα"



Πηγή: Jeansnow

2 σχόλια:

Eleste είπε...

Καλησπερα,

ενδιαφερον μπλογκ, αγαπαμε κ θαυμαζουμε την Ιαπωνια. Ειδικα τις ταινιες πορνο, οι οποιες εχουν ιδιαιτερη φαντασια, τολμη και γοητευτικους πρωταγωνιστες. Εχουν υπαρξει βεβαια και ακραιες συμπεριφορες σε καποια στιγμιοτυπα ταινιων, αλλα αυτο ειναι αποψη υποκειμενικη.

Δεν εχω δει ολα τα παλαιοτερα ποστ σου, ισως να εχεις κανει αναφορα στο japan porn. Μπορει και οχι. Οπως και να 'χει, χαρηκα πολυ για τη γνωριμια!


Φιλικα,
ελινορ.

myrto είπε...

Γεια σου Elinor.
Χαιρομαι που σου αρέσει το blog μου, πέρασα μια βόλτα και απο το δικό σου και είναι super. (Ειδικά η λατρεία Nomi :) )

Με το japan porn δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα, τουλάχιστον στην live action μορφή του. Αλλά μου κίνησες την περιέργεια οπότε θα το ψάξω ;P

Φιλικά
Μυρτώ