Οκ, αυτό πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε καθότι σοβαρολογώ στον τίτλο του post. Ένα εστιατόριο στην Ιαπωνία έχει συνδυάσει το ενυδρείο του με μια φριτέζα. Με βάση τους νόμους της φυσικής το λάδι δεν αναμιγνύεται με το νερό αλλά κάθετε στην επιφάνειά του. Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας του (163 βαθμοί Κελσίου) τα χρυσόψαρα δεν πλησιάζουν καθόλου προς την επιφάνεια και όλα καλά. Επιπλέον, τρέφονται με τα υπολείμματα των τηγανιτών φαγητών που βουλιάζουν στην δική τους πλευρά, οπότε είναι και οικονομικό.
Πηγή: Trends in Japan
31.3.07
Ενυδρείο - Φριτέζα!
Poped by myrto while the time in Tokyo was 6 hours after 12:27
Otags αξιοπερίεργα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου