28.3.07

Τίγρης απο Ιαπωνία



Τα αθλητικά παπούτσια Onizuka Tiger, είναι απο τις πιο γνωστές μάρκες του είδους. Ιδίως, μετά την ταινία "Kill Bill" όπου τα φορούσε η Uma Thurman. Στο site της, η εταιρία παρουσιάζει ένα παπούτσι φτιαγμένο από Ιαπωνία. Χιλιάδες μικρές εικόνες, όλων των πραγμάτων που απαρτίζουν στα μάτια μας την σύγχρονη Ιαπωνία: manga, anime, τεχνολογία, τοπία και τόσα άλλα αποκαλύπτονται περνώντας τον κέρσορα του ποντικιού από πάνω τους. Το πολύχρωμο αυτό μωσαϊκό που απαρτίζει το δημοφιλές υπόδημα είναι δυναμικό. Μαζεύει εικόνες σχετικές με την Ιαπωνία κάθε 24 ώρες μέσα από το διαδίκτυο, τις οποίες κατηγοροποιεί ανά χρώμα, και αναδημιουργεί το κλασικό Onizuka Tiger. Περάστε το mouse σας από πάνω του και χαζέψτε τις εικόνες της Ιαπωνίας ή κάντε κλικ σε κάποιο σημείο για να σας βγάλει σε κάποια τυχαία σελίδα σχετική με την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου Made of Japan.

Πηγή: Offline Geek

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

I really like your blog!

myrto είπε...

ΩΩΩΩΩ! Το πρώτο comment στο blog!! Όλε! Σε υπερευχαριστώ anonymous αναγνώστη και φίλε του blog, σε διαβεβαιώ οτι και αυτό σε γουστάρει πολύ. :-Ρ

Spidder είπε...

I really like your blog too!
Mpes msn kapia stigmh na sou pw gia diafora kamena giaponezika pragmata pou 8a mporouses na parousiaseis (px Animetal!)

myrto είπε...

Se efxaristoume (to blog mou kai gw) file spidder. Kai gia ta tips, opws sou eipa tha ta kalupsw suntoma. Eimaste genika anoixtoi se protaseis (kai sas perimenoume!) :)

dark tyler είπε...

Fun fun fun!

Απλά, Μυρτώ, έπρεπε να δουλεύω κι έχω φάει την τελευταία μία ώρα χαζεύονται ένα-ένα τα thumbs στο παπούτσι! (Made of Japan όλα τα λεφτά) Με κατέστρεψες!