2.11.07

JParty Time!!!


Το πιο κουλό πάρτι της χρονιάς είναι εδώ!

Ένα πάρτι αφιερωμένο στην σύγχρονη Ιαπωνία και τις μουσικές της.

Γιαπωνέζικη Pop, Rock και Visual Key, προβολές γιαπωνέζικων videoclips, κινουμένων σχεδίων και vintage διαφημίσεων και φυσικά ανάλογο dress code με cosplay, GothLoli, harajuku και Japanese street fashion. Για αυτούς που θα τολμήσουν το τελευταίο, εκτός από το να δείξουν τα κοστούμια τους και να θαυμάσουν αυτά των υπολοίπων, θα μπορούν να φωτογραφηθούν και να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό best outfit. Ντυθείτε λοιπόν Πίκατσου, Σέηλορ Μουν, Καπαμαρού, Κάντυ Κάντυ ή Κάπτεν Χάρλοκ και ελάτε!

17 Νοεμβρίου 2007 από τις 22.00 στο BIOS (Πειραιώς 84)

Διοργάνωση: www.jmusic.gr

Χορηγοί: Dildo Body Piercing, Νεφέλης 10 Π. Φάληρο

Soya, Απόλλωνος 10 Σύνταγμα

Χορηγοί Επικοινωνίας: www.greece-japan.com

Ελληνο-Ιαπωνικός Σύνδεσμος


Jmusic.gr: Το Jmusic.gr ιδρύθηκε στις αρχές του 2007 στην Αθήνα από τους George και Shin. Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε με σκοπό να ενώσει τους j-fans. δημιουργώντας μία ελληνική διαδικτιακή κοινότητα θαυμαστών του ιαπωνικού πολιτισμού, προσφέροντας ανταλλαγή πληροφοριών και γνώσεων για νέα, καλλιτέχνες, events και για ό,τι σχετίζεται με τον πολιτισμό της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου. Πλέον έχει αναλάβει και το ελληνικό τμήμα του J.A.M.E, ενώ διοργανώνει parties με jmusic dj sets και cosplay, καθώς και συναυλίες.

Cosplay: Το cosplay είναι σύνθεση των αγγλικών λέξεων "costume" και "play". Πρόκειται για μια μόδα που άρχισε σαν ιαπωνική υποκουλτούρα και εξελίχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο. Αναφέρεται στην μεταμφίεση σε ήρωες από Ιαπωνικά κόμικς (manga), κινούμενα σχέδια (anime), ηλεκτρονικά παιχνίδια, ταινίες, σειρές και συγκροτήματα.

GothLoli : To GothLoli είναι σύνθεση των αγγλικών λέξεων “goth” και “Lolita”. Aναφέρεται στο ιαπωνικής προέλευσης στυλ ένδυσης που συνδυάζει στοιχεία goth εμφάνισης με στοιχεία ρούχων βικτοριανής εποχής


5 σχόλια:

Head Honcho είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

"ΤΑΚΕ ΤΗΑΤ!"
The party turnabout!

Μάλλον θα περάσω και εγώ και η Mayoi Ayasato για καμια βόλτα.

myrto είπε...

Elate, elate! Party party fun fun!!! :)

Geo είπε...

Κρίμα, είστε μακριά...
Αλλιώς θα ερχόμουν.

Θα κάνω και εγώ αν είναι στην σελίδα μου μια ανακοίνωση για αυτό, να γίνει περισσότερο γνωστό ;)

myrto είπε...

Krima pou den tha ertheis :(( Boo hoo for you!! :P
Thanx gia to promotion pantws, mas voithaei apistefta kati tetoio! :))