15.4.08

Trip Log: Tokyo #2



Food on a plane.
Πολύωρη πτήση με Air France. Άβολη. Φαί μάλλον κακό. Αλλά προσφέραν cup noodles ως σνακ στις κουλές ώρες που σε πιάνει μια λιγουρίτσα, επείδη δεν μπορείς να κοιμηθείς γιατί ο μαλάκας μπροστά σου έχει πάει την καρέκλα στο τέρμα της αγκαλιάς σου και ακόμα και να έχεις το ύψος της Κάιλι δεν χωράν τα πόδια σου. Nice.
Εδώ λοιπόν, βλέπετε το "παραδοσιακό γιπωνέζικο μενού". Ναι, αυτό δίπλα από το ρύζι είναι κάποιο είδος ψαριού. Το κόκκινο πλησιάζει σε ενδιαφέρον πιτάκι, το βλέπει και λίγο πριν το αγγίξει στίβει προς την κατεύθυνση του αδιάφορου/μπλιαχ-θα-ήθελα-να-είμαι- πιτάκι και μένει εκεί. Το στρογγυλό είναι ένα είδος αχλαδόπιτας. Ωραίο ψωμάκι.



Και for the record, το δεύτερο "δυτικού τύπου μενού". Ναι απλά έχει κρέας με σάλτσα αντί για ψάρι.

3 σχόλια:

a2a είπε...

Don't get me started about the food on the plane... Αν κατάφερες να κοιμηθείς πάντως έστω και λίγο πάνω σε αυτές τις άβολες θέσεις αξίζεις θερμότατα συγχαρητήρια! Εγώ στραβολαιμιάσα και άρπαξα και μια πούντα από το κλιματιστικό. Αυτά τα υπερατλαντικά είναι άστα να πάνε... Πάντως στα Emirates είχαμε πολύ καλό σέρβις και γι αυτό τα προτιμήσαμε! Άντε καλά να περάσεις στη συνέχεια...

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να δίνουν obentou ρε γμτ! Αυτό θα ήταν πραγματικά απίθανο...

Θα μπορούσα να πω στον #@&*)@ τον Γάλλο αεροσυνοδό (ξέρει αυτός), "Για τιμωρία, θα μου φέρεις 10 γεύματα του σταθμού!" (οκ δεν ήταν σταθμός, αεροπλάνο ήταν, αλλά το obentou μόνο γεύμα του σταθμού μπορείς να το μεταφράσεις, χωρίς να διαπράξεις ιεροσυλία!)

myrto είπε...

@a2a To κλιματιστικό ήταν όντως ύπουλο. Αλλά επειδή το σύνδρομο ψύξη/κρυολογιμα το έχω πάθει σε άλλη πτήση παλιότερα ήμουν προετοιμασμένη με άπειρα layers ρούχων για την σωστή προστασία. In your face κλιματιστικο!! Την επόμενη φορά που θα πάω Japan θα τσεκάρω Emirates και θα την προτιμήσω αν δεν παίζει τρελή διαφορα τιμής. Thanx for the tip! ^^
Την συνέχεια θα την διαβάσεις πολύ πολύ συντομα. Δυστυχώς έχω ήδη γυρίσει από εκεί... :(

@rosenred obentou θα ήταν τόσο, μα τόσο cool! (dreamy look in her eyes)