18.12.07

Gothika Live…FUCKING AMAZING!!!

(c) Speedgrapher ^_^

Οκ, πραγματικά δεν έχω λέξεις να περιγράψω τις απίστευτες 28 ώρες που έζησα την προηγούμενη παρασκευή. Απλά αυτή η μέρα θα περάσει στο πάνθεον των πιο υπέροχών μου ημερών. Ever.

Για περιγραφές, σχόλια, φωτογραφίες και βίντεο τρεχάτε μια βόλτα από το blog του speedgrapher, όχι για να μην λέτε ότι εγώ είμαι προκαταλελειμένη. (Part I, Part II, Part III είναι online μέχρι στιγμής και ακολουθούν και άλλα)

Εγώ απλά να πω ότι όσοι δεν ήσασταν εκεί χάσατε άπειρα, οι Gothika είναι μια συναυλία που πρέπει να βιώσετε. Αν ποτέ έχετε την ευκαιρία να τους δείτε, κάντε το, αξίζει άπειρα.

Από μεριάς μου να ευχαριστήσω τον Andro, τον #449 και τον Dee Lee για την απίστευτη αυτή ημέρα που περάσαμε μαζί. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ όσο ζω.

Ακόμα, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Agent Cooper και στον George που με κάνανε κοινωνό στο όραμά τους.

Τέλος, ευχαριστώ τον RosenRed για την απίστευτη στήριξή του σε στιγμές κρίσης και όχι μόνο, την Demi γιατί είναι αξιολάτρευτη και απίστευτο φετίχ μου, την Parapazzi γιατί τα διάφορά σχόλιά μου δεν έχουν τόση «πλάκα» αν δεν είναι κοντά να τα ακούσει, τον L γιατί είναι τόσο cool ώστε την στιγμή που μου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω από το άγχος το μόνο που λέει είναι «πεινάω λιγάκι, μια σοκολατίτσα θα την έτρωγα»(και ναι, κάτι τέτοια λειτουργούν αγχολυτικά πάνω μου), την murderdoll γιατί εκτός όλων των άλλων μιλάει τα καλύτερα αγγλοιαπωνικά του κόσμου (και ναι τα εννοώ ως ξένη γλώσσα), την dim για όλη της την βοήθεια και το κέφι, την milk για τους τρελούς χορούς και το pure loving fun, τις Keru-chan, Katan και Gina γιατί είναι λατρεία, και όλους εσάς με τους οποίους αντάλλαξα έστω και δυο κουβέντες, η οποίες με βοήθησαν στο να είμαι πολύ πιο ήρεμη και να το απολαύσω (και ας μη μου φαινόταν) thank you Moboros, Slump, Rex, Μike, Bloody και άλλους που σίγουρα ξεχνάω αυτή την στιγμή, gome :(.

Και όλους όσους ήρθατε, γιατί μπορεί να ήμασταν λίγοι, αλλά ημασταν crazily awesome!!!

Και σίγουρα ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ τον speedgrapher, cause hes the bestest!!! ^_^


Για τα υπόλοιπα, έμαθα για αυτό και το μοιράζομαι μαζί σας για να μην γκρινιάζετε οι Βόρειοι. Προσπαθώ να τα κανονίσω έτσι ώστε να έρθω, αλλά ακόμα δύσκολο φαίνεται :(

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είχα πιει πολύ, δεν θυμάμαι τίποτα...

Πάω, πρέπει να ξε-κοκκινίσω, εμμμ, να, δεν έκανα και κάτι φοβερό, αχχ, μην λες τέτοια καλέ...

<*)))~<

RosenRed

myrto είπε...

Na min kokkinizeis ontws ta lew kai ta ennow. Kai mporei na min sou fanike fovero alla gia mena itan :)

Ανώνυμος είπε...

shhhhhhhh!egw en xerw tpt eimai glukoula kai kaloula!;p heh
k meis efxaristume tn fadastikh mas promoter(tlk mas eferes k sokolatitses for L's sake^^ heh)k ths zhtame olopsuxa sugnwmh p ekeines tis meres apotelusame kinduno gia thn swmatikh-psuxikh ugeia ths(etsi ta nevra ths promoter etsi!;p)

Ανώνυμος είπε...

Meow!!

28 wres eixe h Paraskevh ekeinh?
To h3era oti ta Giapwnezakia einai
magika ^^

You were so adorable!!
Even though your stress
almost caused me a couple of strokes
my professional dearest!!

I can't believe you mention me
I only stood there,
like a rock,
doing nothing useful!!
T____T

Let's live such a gorgeous night
again,
soon!!
:3