30.8.07

Cats=Kawai(Cute)=Lots of hits

Το PopJapan ήταν χτες στο Σύνταγμα και κατά υπέροχη σύμπτωση μιλούσε για γιαπωνέζικη μουσική (και για συναυλίες, και για events αυτού του χώρου, για το οποία σύντομα θα μάθετε περισσότερες πληροφορίες) όταν έσκασε η πρώτη κροτίδα κοντά (αλλά πολύ, πολύ κοντά) στο κεφάλι του.
Οπότε να έχετε υπόψην σας στο μέλλον, ότι τέτοιες συζητήσεις είναι άκρως τρομοκρατικές και προβοκατόρικες :Ρ
Και μετά την παράκαμψη για να ασχοληθούμε με την υπέροχη ελληνική πραγματικότητα επιστρέφουμε στην κανονική ροή του προγράμματος μας.
OK, θα έπρεπε να είχα γράψει κάτι νωρίτερα για αυτόν τον τυπίσκουλα, αλλά ήταν κάπως δύσκολο να το κολλήσω με τα συνήθη haiku-styled-λακωνικά-posts-μου-αρπάτε-και-ένα-κουλό-βιντεάκι-να-σας-
φτιάξει-ή-έστω-κάψει-την-μέρα.
Τώρα όμως το έχω! Τον λένε Claytonian, και είναι ο αγαπημένος μου βίντεομπλόγκερ. Στα βίντεό του καταγράφει την ζωή του στην Ιαπωνία. Μπορείτε να τον βρείτε στο youtube ή απευθείας στο blog του.

Προς το παρόν σας προσφέρω από το πηγάδι της απύθμενης σοφίας του, την απόλυτη μέθοδο για να πάρετε υψηλότερα νούμερα ανάγνωσης στο blog σας. Υπόσχομαι οτι αν ποτέ το γυρίσω και γω στο βιντεομπλόγκινγκ θα φάω την γάτα μου. Και ας είναι και μακρύτριχη...



Πηγή: The Hopeless Romantic

Δεν υπάρχουν σχόλια: